Jakten är igång...

Idag drog jagkten på det pefekta skidspåret igång igen.
Meterologerna hade ju lovat 3-4 minusgrader nu på morgonen men det stämde ju inte.
Vi hade några timmar på fm medans Maja var i skolan. Vårdkasen kändes ju rätt. Där brukar det ofta vara någon grad kallare än hemma och vi hade på nollan. De brukar även vara snabba att preparera men där hade man dragit igår kväll och med nattens blidväder var det endast blöt is i spåren. Vi kände efter ett halvt varv på femman men beslutade oss att dra vidare.
Norrstig blev nästa anhalt, lite längre in i landskapet och ordentligt med snö men fortfarande på 0. Rykten sa att det var träningstävlingar där imorgon så det lät ju lite lovande men icke sa Nicke. Det var inte ens plogat så vi kunde ta oss in med bilen. Det låg även ett lager på 1,5dm blötsnö där istället för skidspår, så vi fortsatte jakten.
Bondsjöhöjden, där skymtade vi en åkare redan innan vi kom in på parkeringen så det såg bra ut. Spår fanns det om än något blöta dom också men fullt åkbara. Vallningen däremot, den var det inte mycket kärlek i. Jag halkade mig igenom två varv iallafall och känner mig trots allt nöjd med det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0