Fredagsmys och kliande vattkoppor

Äntligen Fredag tyker de flesta men jobbar man varannan helg kan fradag vara lika med Måndag för många andra, den första dagen på en låång helg. Det finns ju naturligtvis vissa bra saker oxå när man jobbar helg. Det bästa är ju att får rå om Maja aldeles själv en stund. Jag tror hon tycker det är lite extra mysigt när hon får vara ensammen med en utav oss ibland och få all uppmärksamhet.
På Fredagarna tex brukar Maja och Jag mysa till med RIKTIGA popcorn, poppade i RIKTIGT smör. Sedan ser vi på Barda och dricker CocaCola utvräkta i soffan. På Lördagar i bland brukar Maja få följa med Pappa till Ö-vik. Då går dom först på Paradisbadet, äter hamburgare och sedan passar dom på att gå på Hockey när MoDo har en bra hemmamatch.
Jobbarhelger brukar oxå innebära några ordentliga träningspass på jobbet, vilket är en fantastisk förmån man bara inte kan låta bli att ta vara på. Helgerna bjuder normalt även på mycket egentid med många tankar och funderingar. Den här helgen blir lite annorlunda än vanligt för den av oss som är hemma. Maja är full i vattkoppor så hon får lite extra kärlek och omsorg just nu. Den största tiden går åt till att trösta och klia på ryggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0