Motala, here I come!

Jaha då var nästa träningsfas inledd, nämligen cylkling.
Spinningpasset är avslutat och gick ju helt galant. Det var jobbigt som F..n men det är väl det som är själva grejen.
Oroat mej hade jag gjort helt i onödan visade det sig och inte ett endaste litet skavsår har jag kunnat lokalisera......än.
Hemligeheten?!   
Ähm, Jag gick helt enkelt på den gamla klassiska slippskavsårnärduspringergrejen med en nylonstrumpa innanför de rätta strumporna. Ja nu menar jag inte att jag pulade in en nylonstrumpa innanför trollerna. Jag designade helt enkelt ett par nylontroller att ha innanför cykelbyxorna. Inte var dom vackra men det blev helt perfekt. (Nu vet jag att du sitter och vrider dig av skratt Jenny men det funkade faktiskt). Förhoppningsvis så mår jag lika bra i morgon, kanske lite träningsvärk men det är sånt man får leva med. Har fått lite välbehövd massage av Anders och hällt i mig en vitaminberikad smothie så nu ska jag avnjuta lite skit på TVn innan jag överlämnar mig åt John Blund och en ny träningsfylld vecka.

November 2007 19tim

Förhoppningsvis kommer månadens träning bestå av lite skidåkning oxå, nu när äntligen vintern verkar vara i antågande. Fortsätter med styrketräning på jobbet 2-3 dagar i veckan och konditionsträningen averkar jag på fritiden. Har lite problem med hö axel, förmodligen överansträngning. Jag jobbar på med lite rehabiliteringsövningar och hoppas det inte ska påverka skidåkningen för mycket bara.

3/11 Styrketräning 45min Rygg, Axlar, Triceps
4/11 Styrketräning 45min Ben, Armar, Mage
6/11 Styrketräning 45min Rygg, Axlar, Triceps
6/11 Löpning 60min Peters Intervallpass
7/11 Styrketräning 60min Ben, Armar, Mage
11/11 Spinning 50min medel/Intensiv
12/11 Styrketräning 45min Rygg, Axlar, Bröst, Mage
14/11 Löpning Fettförbränningstempo 65min 8km
15/11 Spinning 50min medel
16/11 Styrketräning 60min Ben, Armar, Mage
18/11 Styrketräning 40min Rygg, Bröst, Axlar
19/11 Promenad1 tim 15 min
20/11 Soft Tennis 1tim 15min + Styrketräning 1tim Ben, Armar, Mage
21/11 Löpning Kölva runt 9km
23/11 Styrketräning 30min Rygg, Bröst, Axlar
25/11Skidåkning 5km Vemdalen 30min
27/11 Skidåkning 5km 25min Vemdalen
28/11 Skidåkning 10km 55min Vemdalen
29/11 Soft Tennis 1tim Styrketräning 45min Ben, Armar, mage
30/11 Soft Tennis 1tim

Spinning!?

Come back!!
Efter 10 år har jag lyckats blivit övertalad att spinna. Sist jag gjorde det kunde jag inte njuta av ett toalettbesök och andra nödvändigheter på 14dagar. Jag lovade mig själv att aldrig mer utsätta mig för nåt liknande igen men om jag ska lyckas ta mig runt tjejvättern 9mil i sommar så är det nog lika bra att ta tjuren i hornen och gränsla sadeln igen. Jenny, min tjejklassiker konkurrent partner hade bokat in ett pass i Tisdags men då fanns det ingen plats visade det sig. Jag hade gått och våndats hela dagen helt i onödan. Bl a tog jag mig en kort taktikvila där mitt på dagen och under de 10 minutrarna hann jag drömma mig igenom ett helt 50 minuterspass och lite till. Jag lyckades tillbringa hela passet med att byta cykel för på den ena gick inte sadeln att ställa in och på den andra så var det fel på styret och när jag satte mig på den tredje cykeln, såg jag inte instruktören och när jag då flyttade till den fjärde eller om det var den femte cykeln, så satt jag i vägen för någon annan osv. Jag var helt slut när jag vaknade och fortsatte sedan hela dagen med att analysera drömmen och förbereda mig på eventuella problem som skulle kunna uppstå. Det var med blandade känslor jag lade på luren efter att ha fått besked av Jenny att det inte skulle bli nåt. Nu har vi planerat in ett nytt pass på Söndagkväll men på nåt vis så känns det bättre nu inför det passet. Den som lever får se...


RSS 2.0